Werkkleding

Met het oog op ziekteverzuim, aansprakelijkheid en productiviteit is de juiste werkkleding een goede investering. Behalve dat weloverdachte bedrijfskleding en goed toegeruste pbm’s de arbeidsomstandigheden verbeteren, verhogen deze bovendien het comfort tijdens het werk, ook in minder aangename situaties zoals slecht weer, zodat ook dan de arbeidsproductiviteit op niveau blijft.

Klik hier voor ons leveringsprogramma

Presentatieruimtes
U kunt de werkkleding komen bekijken in de presentatieruimtes op al onze vestigingen. Tevens beschikken wij hier over digitale presentatiemogelijkheden en is er veel documentatie aanwezig. Natuurlijk kunt u rekenen op ons deskundige advies. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij uw keuze, zodat u zich verzekerd weet van de juiste kleding bij de juiste klus.

Passessies
Met onze eigen medewerkers kunnen we bij u langskomen om kleding aan te meten. Uiteraard is dat ook mogelijk op één van onze vestigingen. Passessies zijn ook mogelijk buiten sluitingstijd. Voor iedere klant kunnen wij per werknemer een persoonlijke maattabel bijhouden, zodat de ondernemer veel rompslomp wordt bespaard.

Wilt u meer weten? Onze specialisten staan u graag te woord. Kom langs in één van onze 4 vestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op (ook voor bestellingen).

Uw logo

Bedrijfskleding met uw eigen logo, laat uw identiteit zien.

Uploaden van uw logo »