beveiliging

Hang- en sluitwerk voor elke situatie

Kwalitatief goed hang- en sluitwerk verdient zich terug in duurzaamheid, productuitstraling, gebruiksvriendelijkheid en met name ook in inbraakwerendheid.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Als Politie Keurmerk-partner is Raadsma gevolmachtigd om PKVW-certificaten af te geven. Hiervoor beschikt Raadsma over een aantal gespecialiseerde medewerkers, die ieder jaar opnieuw een cursus volgen om hun kennis up-to-date te houden. Zij adviseren vrijblijvend over de eventueel vereiste maatregelen om voor een PKVW-certificaat in aanmerking te kunnen komen. Dat gebeurt uiteraard vertrouwelijk; uw privacy blijft gewaarborgd.

Projectondersteuning
De specialisten van Raadsma zijn volledig op de hoogte van de nieuwste wettelijke eisen en (bouw)voorschriften. Op basis van bestekbeschrijvingen en eventuele speciale wensen van de bouwer, adviseert Raadsma bij projecten in het benodigde hang- en sluitwerk. Daarbij kunnen zij passende oplossingen aandragen bij maatwerkvragen, zoals sluitsystemen/sleutelplannen en elektronische toepassingen voor bijvoorbeeld op afstand bedienbare sloten en geautomatiseerde systemen (domotica).

Enorme keuze in deurbeslag
In de hang- en sluitwerkstudio’s op al onze vier vestigingen, zijn tientallen merken en modellen deurbeslag te bewonderen. Architecten, bouwers en consumenten komen zich hier dan ook dikwijls oriënteren. Het aanbod loopt uiteen van gedegen, eenvoudige modellen tot luxe design, van strak Scandinavisch tot Italiaanse elegantie. Prijstechnisch is privat label Ivana [link naar: ‘ivana’] een goede keus.

Wilt u meer weten? Onze specialisten staan u graag te woord. Kom langs in één van onze 4 vestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op (ook voor bestellingen).

Advies

Graag adviseren wij u bij het sluitplan en de beveiliging volgens het Politie keurmerk.

Neem gerust contact met ons op (0519) 29 23 25