Nieuws

Raadsma-app voor Apple en Android

Met de Raadsma app kunt u overal en op elk gewenst moment artikelen bestellen, prijzen raadplegen en artikelinformatie opvragen.

Door het zoeken op het artikelnummer, (een deel van) de omschrijving of door het filteren op productcategorieën kunt u het juiste artikel vinden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om barcodes van producten of de door ons verstrekte barcodestickers te scannen zodat het juiste product snel wordt gevonden en besteld kan worden.

Indien u barcodestickers wilt ontvangen van de Raadsma-producten die u in uw werkplaats, bedrijfswagen of magazijn hebt dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zullen deze dan z.s.m. bij u aanleveren.

Onder het knopje bestellijsten wordt de favorietenlijst uit de webshop weergegeven van waaruit u gemakkelijk de gewenste artikelen kunt bestellen. Daarnaast kunnen wij voor u bestellijsten samenstellen op basis van uw artikelhistorie of van de artikelen die aanwezig zijn in uw magazijn of werkplaats. Neem hiervoor contact met een van onze medewerkers.

Bij het verzenden van de orders kan gekozen worden uit de vaste afleveradressen of kan er een nieuw afleveradres worden aangemaakt. Daarnaast heeft u ook de keuze om de producten af te halen bij een van onze vier vestigingen.

Om gebruik te kunnen maken van de app dan moet u klant zijn van Raadsma en over een inlogcode beschikken. Heeft u nog geen inlogcode? Vraag deze dan snel aan via onze webshop.

Klik op een van de onderstaande logo's om de app te downloaden:

Terug naar nieuwsoverzicht