Raadsma kent de bouwwereld

IJzerhandel Raadsma is een moderne technische groothandel, die voldoet aan alle eisen en wensen die vakmensen stellen. Raadsma kent de bouwwereld, en andersom. Door het vertrouwen dat wij genieten in de bouwindustrie, onderhouden wij vele duurzame klantrelaties.

Makkelijk bestellen
Bestellingen kunt u 24 uur per dag plaatsen op internet of via onze app, maar ook de klok rond doorgeven via telefoon, e-mail of fax . Dankzij onze bijzonder korte lijnen en aanpakkersmentaliteit worden ook buitengewone aanvragen buitengewoon vlot afgehandeld.

Snelle reparatie
Kapot gereedschap komt nooit van pas. Raadsma beschikt daarom over uitstekend onderlegd en ervaren personeel dat bij eventuele defecten de reparaties van uw machines zeer snel uitvoert. Lees verder »

Historie
Raadsma: een keten van 8 ijzersterke generaties, zonder enig teken van roest... De naam Raadsma is onlosmakelijk verbonden met techniek. Toen ten tijde van de Bataafse Rep Lees verder »

Vakmensen voor vakwensen
IJzerhandel Raadsma is een no-nonsense familiebedrijf met ruim 70 medewerkers die van aanpakken weten. Kwaliteit is bij Raadsma een doorlopend punt van aandacht. Al onze medewerkers zetten zich dan Lees verder »

Levering binnen 24 uur
Optimale logistiek, volledig geautomatiseerd voorraadbeheer en uitgekiende bestelroutes maken samen met de keuze voor gerenommeerde toeleveranciers een uiterst snelle levering van uw bestelling mog Lees verder »

Zekerheid door kwaliteit
Kwaliteit is bij Raadsma een doorlopend punt van aandacht. Al onze medewerkers zetten zich dan ook dagelijks in om het kwaliteitsimago van Raadsma steeds opnieuw waar te maken. Lees verder »

Raadsma ijzersterk in Noord Nederland