Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Het beste tuingereedschap, de beste service

Geniet van het voorjaar met Raadsma

Bij Raadsma kunt u terecht voor tuingereedschap van gerenommeerde merken als Stihl, Stiga, Makita en Gardena. Een groot deel van ons assortiment is te bekijken in onze showrooms. Wilt u zeker zijn dat de machine van uw keuze beschikbaar is in de dichtstbijzijnde vestiging? Neem dan even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u vrijblijvend de machine kunt bekijken / testen.

Onderhoud en reparatie

Heeft uw tuinmachine in de winter lang stil gestaan en loopt deze niet meer zoals voorheen? In onze eigen werkplaats kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren aan uw tuingereedschap. Nieuwe machines met een brandstofmotor kunnen ook startklaar worden afgeleverd waardoor u direct aan de slag kunt.

Bezorgen

Het bezorgen van tuinmachines is ook mogelijk. In Noord-Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) doen wij dit kosteloos met onze eigen chauffeurs. Via onderstaand formulier kunt u aangeven welke machine uit de advertentie u wilt bestellen. Wij sturen u vervolgens een betaalverzoek en na betaling wordt de machine de volgende werkdag bij u thuis bezorgd.

Bestelformulier