Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Vanaf nu zijdezacht water

Mezutec waterontharders verkrijgbaar bij Raadsma

Vanaf nu is hard water verleden tijd met de waterontharders van Mezutec. De Mezutec waterontharders zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. De waterontharders beperken kalk maar ook andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient.

Raadsma is dealer van de waterontharders van Mezutec. De waterontharders Single Compact en Luxury Compact zijn te bekijken in onze vestigingen en zijn voor zakelijke klanten te bestellen in de webshop.

Aanvragen adviesgesprek

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een waterontharder is het belangrijk om te kijken welke type waterontharder past bij uw woning of bedrijfspand en bij uw waterverbruik. Daarom vindt er altijd eerst een vrijblijvend en gratis adviesgesprek plaats om te kijken welke waterontharder het meest geschikt is voor uw situatie. 

Via dit formulier kunt u aan ons kenbaar maken dat u geïnteresseerd bent in een waterontharder. Hierna neemt een adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak op locatie.