Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Diensten

Naast het leveren van bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, gereedschappen, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en land- en tuinbouwartikelen bieden wij ook diverse aanvullende diensten aan waarmee wij onze klanten ontzorgen. Hieronder vindt u een overzicht van deze diensten en kunt u doorklikken naar de pagina waarop de diverse diensten worden uitgelicht.

Reparatie-afdeling

U kunt bij Raadsma terecht voor reparaties en onderhoud aan uw elektrisch- en pneumatisch gereedschap, ladders, steigers en land- en tuinbouwapparatuur. Kapot gereedschap komt nooit van pas. Raadsma beschikt daarom over een professioneel ingerichte werkplaats met een voorraad van duizenden vervangingsonderdelen.

Lees hier meer over onze reparatie-afdeling

Keuren gereedschap

De NEN 3140 norm is een leidraad voor de inspectie van elektrisch handgereedschap, verplaatsbare elektrische werktuigen, verlengsnoeren, kabelhaspels en bouwlampen. U kunt bij Raadsma terecht voor de periodieke NEN 3140 keuring welke tenminste eenmaal per jaar uitgevoerd dient te worden.

Lees meer over het keuren van gereedschappen

Slijpservice

Uw zaagbladen weer zo scherp als nieuw? Bij ons kunt u uw zaaggereedschappen laten slijpen. Geef uw gereedschap af aan een van de balies of leg het klaar voor de chauffeur en wij zorgen ervoor dat uw zaag-, snij- en steekgereedschappen weer messscherp worden.

Lees meer over onze slijpservice

Voorraadcontainer op locatie

Om efficiënt werken mogelijk te maken plaatst Raadsma bij grote projecten een container met een voorraad van veelgebruikte materialen. De voorraadcontainer wordt geleverd compleet voorzien van legbordstellingen en barcodestickers.

Lees hier meer over de voorraadcontainer op locatie

Bedrijfskleding

Door de ARBO-wetgeving worden er steeds meer eisen gesteld aan werkomstandigheden en veiligheid. Goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zijn daarom niet meer weg te denken van de werkvloer. Raadsma biedt de bouwwereld het complete scala aan werkkleding en PBM’s, toegesneden op alle soorten werkzaamheden en gebruikseisen.

Lees meer over bedrijfskleding

DTS-onderdorpels

Raadsma is gecertificeerd dealer van kunststof DTS-onderdorpels. Wij kunnen veel verschillende dorpels en neuten uit voorraad leveren en kunnen in onze werkplaats de nodige bewerkingen doen. Hierbij kunt u denken aan het op maat zagen van dorpels, het boren van boutgaten en het frezen van sponningen.

Lees hier meer over DTS-onderdorpels

Projectafdeling

Door Raadsma vanaf de eerste fase bij uw bouwproject te betrekken zijn de faalkosten op ons gebied nihil. Een te grote belofte? Nee, door in een vroeg stadium Raadsma's afdeling Projecten bij uw te project te betrekken beschikt u over een uitstekende advies- en gesprekspartner die de faalkosten tot het minimale reduceert.

Lees hier meer over onze projectafdeling

Toegangsbeheer

Vanuit de achtergrond in het hang- en sluitwerk en de ontwikkelingen op het gebied van Domotica is Raadsma zich ruim 10 jaar geleden gaan specialiseren in elektronisch toegangsbeheer. Onder de naam Raadsma ToegangsBeheer (RTB) biedt Raadsma alle mogelijke deurtechnieken en elektronische toepassingen. Raadsma werkt met gerenommeerde merken op het gebied van toegangsbeheer.

Lees hier meer over toegangsbeheer

Begeleiding PKVW

Een woning met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Het kost een inbreker simpelweg meer tijd om zo’n woning binnen te komen. Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen, zoals gecertificeerd hang-en-sluitwerk en goede verlichting, graag over.

Lees meer over het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Cilinder- en sleutelservice

Heeft u binnen 48 uur een gelijksluitende set cilinders nodig voor een woning of een bedrijfspand? Onze cilinder- en sleutelservice regelt het voor u. Met onze Ivana Necoloc-cilinders heeft u snel een set gelijksluitende cilinders in huis, met SKG-keurmerk.

Lees meer over onze cilinder- en sleutelservice