Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

digitale communicatie

DICO standaard

Raadsma is deelnemer aan de DICO standaard (voorheen S@les in de Bouw / SALES standaard). De DICO standaard stelt ons in staat om berichten met u uit te wisselen die u direct in uw boekhoud- of calculatiesysteem kunt inlezen. U kunt hierbij denken aan artikelbestanden, orderbevestigingen, verzendberichten en facturen. Ons artikelbestand kunt u vervolgens gebruiken voor het maken van calculaties of voor het doen van bestellingen. Door het inlezen van de factuurberichten kunt u sneller onze facturen verwerken en weet u zeker dat alle gegevens juist worden overgenomen.

Wilt u weten of uw softwareleverancier ook deelneemt aan de DICO standaard en welke berichten zij ondersteunen? Kijk dan op de website van de Ketenstandaard.

Gecertificeerde berichten

Onze XML-berichten zijn gecertificeerd door de Ketenstandaard. Dit betekent dat onze berichten voldoen aan de eisen zoals die bepaald zijn in de DICO-standaard. Hierdoor kunnen deze probleemloos worden verwerkt in uw calculatie- of boekhoudprogramma.

Kijk voor meer informatie op Datakwaliteit.nu

Messageservice

Waar DICO berichten voorheen voornamelijk per email werden verstuurd, ondersteunen wij ook de mogelijkheid om transactieberichten (orderbevestigingen, verzendberichten en facturen) te versturen met de DICO MessageService 3.1. Hiermee worden de berichten automatisch geplaatst op de juiste locatie wanneer uw systeem dit ondersteunt.

Artikelbestanden downloaden

Het is ook mogelijk om vanuit onze webshop DICO artikelbestanden te downloaden. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment een artikelbestand downloaden en zijn de gegevens in uw systeem altijd actueel. U kunt dit aanvragen via onderstaand formulier.

Aanvragen DICO artikelbestand

Meer informatie?

Neem dan contact op met Jacob Mosselaar op het onderstaande telefoonnumer of via j.mosselaar@raadsma.nl

0519-292325