Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

tot uw dienst

Bezorgservice

Bestellingen worden met onze eigen chauffeurs geleverd in de drie noordelijke provincies, de kop van Overijssel tot en met Zwolle en in grote delen van Flevoland. Voor deze gebieden (met uitzondering van de Waddeneilanden) geldt voor artikelen die voorradig zijn, op werkdagen voor 07.00 uur besteld is zelfde dag geleverd. In veel gebieden binnen ons aflevergebied is het zelfs mogelijk om voor 08.30 uur of 12.00 uur uw bestellingen voor dezelfde dag door te geven. Wilt u weten tot hoe laat op uw locatie besteld kan worden? Neem dan contact met ons op.

Waddeneilanden

Voor vervoer naar de Friese waddeneilanden maken we gebruik van twee externe vervoerders waarmee we al vele jaren samenwerken. De besteltijden hangen af van naar welk eiland de goederen moeten worden vervoerd. Wilt u weten tot wanneer u nog kunt bestellen? Neem dan contact met ons op.

Rest van Nederland

In de rest van Nederland worden de goederen gebracht door een betrouwbare, externe vervoerder. Hiervoor geldt dat bestellingen die voor 15.30 uur bij ons binnen zijn de volgende werkdag worden geleverd.