Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Uit voorraad leverbaar

Cilinder- en sleutelservice

Heeft u binnen 48 uur een gelijksluitende set cilinders nodig voor een woning of een bedrijfspand? Onze cilinder- en sleutelservice regelt het voor u. Met onze Ivana Necoloc-cilinders heeft u snel een set gelijksluitende cilinders in huis, met SKG-keurmerk! Deze cilinders zijn in twee series leverbaar: Ivana Necoloc 7200-serie SKG** (zonder sleutelcertificaat) en de Ivana Necoloc 8900-serie SKG*** (met sleutelcertificaat). Doordat we vele maten (ook de minder gangbare) dubbele cilinders, knopcilinders en enkele cilinders uit voorraad kunnen leveren, zijn we in staat om bijna iedere deur te voorzien van een geschikte cilinder.

Complexe sluitsystemen

Bent u op zoek naar een complexer sluitsysteem? Necoloc+ is ontworpen voor complexe sluitsytemen in de utiliteitsbouw, de zorgsector en onderwijsinstellingen waar met verschillende hiërarchische toegangzones wordt gewerkt. Deze cilinders zijn ook merkbeschermd. Door het merkbeschermde profiel is het niet toegestaan om losse sleutelblanks, zoals bij een gepatenteerd profiel, in de handel te brengen. Deze serie leveren we niet uit voorraad maar worden, na bestelling, binnen twee weken bij u afgeleverd.

Lees hier meer over de Ivana Necoloc+ cilinders met merkbescherming.

Sleutels bijmaken

Wanneer u een (huis)sleutel bij wilt laten maken dan kunnen wij dat in veel gevallen doen terwijl u wacht. Doordat wij veel verschillende sleutelprofielen op voorraad hebben kunnen we niet alleen Ivana-sleutels bijmaken. Ook sleutels van onder andere Nemef, Cisa en Abus kunnen wij voor u bijmaken. Wilt u zeker weten of wij uw sleutel bij kunnen maken? Neem dan eerst contact op met een van onze vestigingen.

Sleutels met certificaat

Sleutels die voorzien zijn van een sleutelcertificaat kunnen wij niet zelf bijmaken. Deze worden op bestelling bijgemaakt. Bent u in het bezit van een sleutelcertificaat en wilt u een sleutel bij laten maken? Stuur dan de gegevens van de sleutel en een kopie van het certificaat naar verkoop@raadsma.nl of kom langs in een van onze vestigingen.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Jan-Bert Monsma op het onderstaande telefoonnummer of via jb.monsma@raadsma.nl

0519-292325