Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Over ons

De dynamische bouwwereld vindt in IJzerhandel Raadsma een perfecte partner. Voor het adequaat uitvoeren van bouwprojecten en ander technisch werk, levert Raadsma uiterst snel en zeker een compleet assortiment ijzerwaren, gereedschappen en machines, hang- en sluitwerk maar ook werkkleding.

In ons magazijn liggen standaard meer dan 21.000 artikelen op voorraad. Bezorgen gebeurt snel en zeker en gewoonlijk binnen 24 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice op onze 5 makkelijk bereikbare vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Emmeloord en sinds februari 2024 ook in Drachten.

Raadsma is Keurtec-gecertificeerd. Dankzij vele jaren ervaring met de bouwindustrie en onze degelijk geschoolde medewerkers, kunt u als vakman bij ons vertrouwen op professioneel advies. Wij luisteren naar de klant en denken met u mee, bijvoorbeeld bij de realisatie van projecten.

Snelle leveringen

Optimale logistiek, volledig geautomatiseerd voorraadbeheer en uitgekiende bestelroutes maken samen met de keuze voor gerenommeerde toeleveranciers een uiterst snelle levering van uw bestelling mogelijk.

De eigen bezorgservice staat garant voor een levering binnen 24 uur door heel Noord-Nederland en Flevoland. Levering in het buitenland is in overleg mogelijk. Dankzij onze korte lijnen kan Raadsma bij speciale bestellingen snel duidelijkheid geven over de uitlevertijden.

Zekerheid door kwaliteit

Kwaliteit is bij Raadsma een doorlopend punt van aandacht. Al onze medewerkers zetten zich dan ook dagelijks in om het kwaliteitsimago van Raadsma steeds opnieuw waar te maken.

Kwaliteit voor de vakman
Raadsma levert hoofdzakelijk A-merken, die voldoen aan de eisen van de vakman, die kwaliteit wil. Kwaliteit verdient zich terug, niet alleen in duurzaamheid, maar vooral door het gebruiksgemak en de hogere verwerkingssnelheid. Naast de bekende A-merken, voert Raadsma ook Ivana, een private label met de kwaliteit van een A-merk, tegen dezelfde garanties en voorwaarden, maar met een heel gunstige prijs.

Nieuwe producten en artikelen worden door terugkoppeling via de eindgebruikers beoordeeld. Voordat wij ze adviseren, willen we er zelf ook zeker van zijn dat de door ons aanbevolen producten goed zijn.

Vakmensen voor vakwensen

IJzerhandel Raadsma is een no-nonsense familiebedrijf met ruim 90 medewerkers die van aanpakken weten. Kwaliteit is bij Raadsma een doorlopend punt van aandacht. Al onze medewerkers zetten zich dan ook dagelijks in om het kwaliteitsimago van Raadsma steeds opnieuw waar te maken.

Bij Raadsma zijn alle medewerkers, van winkelpersoneel tot binnen- en buitendienst, degelijk opgeleid. Door het aanbieden van trainingen en cursussen krijgen zij ruime gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling en kunnen zij hun ambities bij Raadsma volop waarmaken. Gevolg is een laag verloop van werknemers, waardoor er sprake is van een goede mix van ervaren personeel en jonge, ambitieuze medewerkers.

Door de langlopende dienstverbanden blijven ervaring en kennis behouden en is er bij Raadsma sprake van een sterke sociale cohesie, die zich kenmerkt door een gezonde collegialiteit en een sterke wil om samen te werken. De interne omgang is informeel en de bereidheid om kennis te delen groot.

Geschiedenis

De geschiedenis van het bedrijf Raadsma gaat terug tot 1836 toen Jan Raadsma een pand kocht aan de Grote Breedstraat in het centrum van Dokkum en dat door hem in 1843 werd verbouwd tot winkel in ijzerwaren.

Lees hier meer over de geschiedenis van Raadsma