Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Digitale oplossingen

Bij Raadsma staan we ook digitaal vlak niet stil. Met onze digitale oplossingen proberen wij het bestelproces en de verdere logistieke en financiƫle afhandeling hiervan zoveel te mogelijk te stroomlijnen.

Hieronder vindt u een overzicht van deze oplossingen en kunt u doorklikken naar de pagina waarop ze verder worden uitgelicht.

Webshop

Met onze webshop kunt u 24 uur per dag bestellingen plaatsen, prijzen raadplegen en artikelinformatie opvragen. In de vernieuwde webshop zijn er aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo schaalt de website mee met de grootte van uw scherm waardoor de webshop ook altijd te gebruiken is op mobiele telefoons en tablets.

Lees meer over onze webshop

Raadsma app

Met de Raadsma-app kunt u overal en op elk gewenst moment artikelen bestellen, prijzen raadplegen en artikelinformatie opvragen. De Raadsma-app is beschikbaar in de App Store van Apple voor iPhones en iPads en in Google Play voor Android-apparaten.

Lees meer over de Raadsma App

Digitale facturatie

Als klant van Raadsma heeft u de mogelijkheid om uw facturen digitaal te ontvangen. Deze digitale factuur ziet er hetzelfde uit als een papieren factuur. Het enige verschil is dat de factuur op de factuurdatum naar een door u gekozen e-mailadres wordt gestuurd.

Lees meer over onze digitale facturen

SALES Standaard

Raadsma is deelnemer aan de SALES Standaard. De SALES Standaard stelt ons in staat om berichten met u uit te wisselen die u direct in uw boekhoudsysteem kunt inlezen. U kunt hierbij denken aan artikelbestanden, orderbevestigingen, verzendberichten en facturen.

Lees meer over de SALES Standaard

Budgetbeheer werknemers

Met de module Budgetbeheer in onze webshop kunt u eenvoudig werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen of gereedschappen verstrekken aan uw medewerkers. Met een persoonlijke inlogcode komt de werknemer in zijn eigen bestelomgeving terecht.

Lees meer over budgetbeheer