Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

een ijzersterk merk

Ivana

Naast de bekende merken voert Raadsma ook Ivana, een private label met de kwaliteit van een A-merk. Ivana wordt geleverd tegen dezelfde voorwaarden en met dezelfde garanties als de bekende A-merken, maar met een heel gunstige prijs.

Ivana omvat een breed en gevarieerd assortiment hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, chemische producten, gereedschappen en diverse andere artikelen die nodig zijn in een werkplaats of op een bouwlocatie. Inmiddels is het Ivana assortiment verkrijgbaar bij meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en Belgiƫ.

Productspecialisten van verschillende Ivana-leden komen regelmatig bij elkaar om kwaliteit en producteigenschappen van het Ivana assortiment te controleren en te ontwikkelen. Ivana doet dan ook zelf aan innovatie en brengt in eigen beheer nieuwe producten uit.

Ivana bulletin

Samen met onze Ivana-collega's geven wij 11 keer per jaar het Ivana-bulletin uit. Hierin staan aanbiedingen, worden nieuwe producten gepresenteerd en geven wij productinformatie over specifieke producten.

Ivana Easy

De nieuwe Ivana Easy toegangsoplossing met onder andere de motorcilinder maakt het mogelijk om de deur met een app op je smartphone via een bluetooth verbinding te openen. Dit biedt hele nieuwe mogelijkheden voor je eigen woongenot, je hoeft namelijk geen losse sleutels meer mee te nemen.