Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

vakkundig gerepareerd

Reparatie-afdeling

U kunt bij Raadsma terecht voor reparaties en onderhoud aan uw elektrisch- en pneumatisch gereedschap, ladders, steigers en land- en tuinbouwapparatuur.

Kapot gereedschap komt nooit van pas. Raadsma beschikt daarom over een professioneel ingerichte werkplaats met een voorraad van duizenden vervangingsonderdelen. Wanneer u Raadsma in seint over een defect apparaat wordt het voor u opgehaald en krijgt u desgewenst een leenapparaat zodat uw werk door kan gaan. Raadsma’s gecertificeerde medewerkers beschikken over uitgebreide vakkennis en voeren bij defecten de reparaties snel en vakkundig uit.

Voor wie zijn gereedschap zelf wil repareren biedt de grote voorraad onderdelen ook uitkomst. Onze monteurs adviseren u graag over de do’s en dont’s.

Van verschillende grote merken hebben wij toestemming gekregen om garantiereparatie in onze werkplaats uit te voeren. Hierdoor kunnen ook deze reparaties snel worden en hoeft u uw apparatuur niet lang te missen.

Onderhoud op locatie

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventief onderhoud hoeft er minder gerepareerd te worden en in tegenstelling tot bij een reparatie kiest u zelf een geschikt moment. Raadsma's servicedienst zorgt ervoor dat u het hele jaar door optimaal gebruik kunt maken van uw gereedschappen en apparatuur. Onderhoud wordt desgewenst bij de klant op locatie gedaan. De monteurs hebben alles bij de hand in de servicebus.

Seizoensgebonden machines kunnen bijvoorbeeld in winter worden gebracht voor onderhoud. Wij zorgen voor het onderhoud van machines het u uitkomt!

Via het formulier hieronder kunt u uw machine ter reparatie aanbieden. Wij streven er naar om uw machine binnen twee werkdagen op te halen.

Aanmelden machine voor reparatie

Meer informatie?

Neem dan contact op met Brand Hiemstra op het onderstaande telefoonnummer of via b.hiemstra@raadsma.nl

0519-292325