Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

het adres voor bedrijfskleding en pbm's

Bedrijfskleding en PBM's

Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zijn er in vele soorten, kleuren en maten, bedrukt en onbedrukt. Ze dienen voor veiligheid en/of om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven.

Op grond van het Arbobesluit mogen werkgevers PBM's voorschrijven, en soms moet dat zelfs. Werkgevers moeten de voorgeschreven PBM's beschikbaar stellen en moeten werknemers voorlichten over het gebruik en onderhoud ervan. Onder PBM's vallen onder andere veiligheidshandschoenen, ademhalingsbescherming, helmen, veiligheidsbrillen, werkschoenen en valbeveiliging. Ook werkkleding speciaal geschikt voor bijvoorbeeld het werken in de bouw, land- en tuinbouw en logistiek vallen onder PBM's. Hierbij kunt u denken aan broeken, overalls, t-shirts, sweaters, handschoenen, (helm)mutsen en jassen.

Bestellen en bedrukken

Van alle leveranciers in ons assortiment hebben wij catalogi beschikbaar. U kunt er ook voor kiezen de artikelen te bekijken in een van onze winkels of door een afspraak te maken met een medewerker van Raadsma. Samen met u wordt er dan een assortiment samengesteld aangepast op uw wensen en passend bij uw huisstijl. Wanneer het assortiment is samengesteld organiseert Raadsma een passessie voor uw werknemers. Dit kan bijvoorbeeld aan het eind van een werkdag bij u op het bedrijf. Natuurlijk kunnen wij de passessie ook op een van onze vestigingen houden. Vervolgens worden van alle medewerkers de maten genoteerd.

Raadsma brengt de logo’s op de kleding aan in de vorm van een rekbare transfer. Na ongeveer 4 weken levert Raadsma de complete bestelling, per werknemer verpakt, op locatie af.

Nabestellingen

Doordat wij uw logo's op voorraad houden kunnen we nabestellingen snel voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om alle nabestellingen via onze module Budgetbeheer in de webshop te laten verlopen. Uw werknemer krijgt dan een persoonlijke inlogcode waarmee hij of zij via van tevoren bepaald budget zelf werkkleding kan bestellen. Zo heeft u hier geen omkijken meer na en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Gerpersonaliseerde collectie
  • Passesies op locatie
  • Bedrukking in eigen beheer
  • Nabestellingen via de webshop

1. Bedrijfskleding bekijken

Onze specialisten komen graag bij u langs. U kunt ook bij een van onze vestigingen langs komen

2. Maak gebruik van onze pas-sessies

Komt u bij ons langs? We kunnen ook bij u langskomen met ons digitale presentatiegids en documentatie.

3. Uw gegevens

4. Heeft u alvast een logo voor ons?

Wanneer u een logo voor ons heeft kunt u die alvast meesturen