Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Projecten: Van a tot z

Projectafdeling

Door Raadsma vanaf de eerste fase bij uw bouwproject te betrekken zijn de faalkosten op ons gebied nihil. Een te grote belofte? Nee, door in een vroeg stadium Raadsma's afdeling Projecten bij uw project te betrekken beschikt u over een uitstekende advies- en gesprekspartner die de faalkosten tot het minimale reduceert. Het is voor klanten interessant om bij de keuze van bijvoorbeeld hang- en sluitwerk advies in te winnen van een expert. De vele ontwikkelingen op dit gebied zorgen namelijk regelmatig voor wijzigingen in de regelgeving en boven kan de expert u alles vertellen met betrekking tot interessante oplossingen.

Het nauwkeurig van A tot Z uitwerken van projecten is waar Raadsma goed in is. Raadsma is uw kennispartner op het gebied van deurbeslag, sloten, sluitsystemen, toegangscontrolesystemen, vluchtwegtechniek, deuren en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Voor zowel grote als kleine projecten bij bestaande- en nieuwbouw voorziet Raadsma u van advies. Raadsma gaat als kennispartner in gesprek met elke klant en houdt gedurende het project nauw contact.

Door de korte lijnen en de transparante organisatie van Raadsma komt u altijd snel in contact met de juiste persoon. Er kan op elk moment inzichtelijk gemaakt worden hoeveel materialen er op een project is geleverd.

Raadsma weet dat leveren op het juiste moment op de juiste plaats van zeer groot belang is, immers zorgt een zwakke schakel direct voor faalkosten. Raadsma kan uw materialen ook op afroep klaar zetten, desgewenst verpakt per bouwdeel of per woning.

Op de pagina Recente projecten vindt u een selectie uit de projecten die tot stand zijn gekomen met behulp van onze projectafdeling.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Jan Witteveen op het onderstaande telefoonnummer of via j.witteveen@raadsma.nl

0519-292325