Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Luchtdicht bouwen met Siga

De steeds strenger wordende EPC-normen vragen om de juiste oplossingen. Het luchtdicht maken van een bouwwerk in combinatie met gecontroleerde ventilatie is een oplossing die zorgt voor een prettig binnenklimaat zonder ongecontroleerd warmteverlies.

Raadsma zorgt samen met onze Zwitserse leverancier Siga voor het juiste advies en de juiste producten.

Of het nu gaat om aansluitingen bij een kozijn, aansluitingen tussen vloer en wand of om het luchtdicht afsluiten van dakdoorvoeren; wij bieden de juiste oplossing om ongewenst warmteverlies tegen te gaan.

Producten

Fentrim 20

Luchtdichte en sterk klevende tape voor een duurzame afdichting rondom de binnenzijde van raam- en deurkozijnen. Hecht uitstekend op hout, beton en kalkzandsteen. Gevouwen strook voor een snelle verwerking. Verkrijgbaar met en zonder geperforeerde strook.

Fentrim 2

Luchtdichte, slagregendichte en sterk klevende tape voor een duurzame afdichting rondom de buitenzijde van raam- en deurkozijnen. Uitstekende hechting op metselwerk. Gevouwen strook voor een snelle verwerking. Verkrijgbaar met en zonder geperforeerde strook.

Majpell 5

Dampremmende folie voor dak-, wand- en plafondconstructies. Deze robuuste, flexibele en vormstabiele folie is snel, eenvoudig en zonder plooien aan te brengen.

Twinet

Dubbelzijdig klevende tape voor de montage van dampremmende folie op harde ondergronden. De tape zorgt voor een snelle en veilige montage zonder tacker of nietapparaat.

 

Sicral 60

Enkelzijdig sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van overlappingen. Snel te verwerken en met de hand afscheurbaar. Alleen binnen te gebruiken.

Sicral 170

Enkelzijdig sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van (inblaas)gaten in plaatmateriaal. Doos met meethulp en ingebouwd mes. Alleen binnen te gebruiken.

Rissan 60

Enkelzijdig sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van ronde doorvoeren. De tape is rekbaar en sluit hierdoor goed aan om buizen en kabels. Alleen binnen te gebruiken.

Rissan 100 en 150

Enkelzijdig sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van kieren tussen wand en plafond en tussen wand en vloeren. De tape is rekbaar en snel verwerkbaar. Alleen binnen te gebruiken.

Primur op rol

Sterk klevende elastische lijm voor de verlijming van folies op metsel- en stucwerk. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Overschilderbaar.

Primur worst

Sterk klevende elastische lijm voor de verlijming van folies op metsel- en stucwerk. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Overschilderbaar.

Primur koker

Sterk klevende elastische lijm voor de verlijming van folies op metsel- en stucwerk. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Overschilderbaar.

Corvum 30/30

Sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van hoekige doorvoeren, gordingen, binnen- en buitenhoeken en rondom dakramen. Alleen binnen te gebruiken. Voorgevouwen strook voor een snelle verwerking.

Corvum 12/48

Sterk klevende tape voor het duurzaam dichten van raam- en deurkozijnen. Alleen binnen te gebruiken. Voorgevouwen strook voor een snelle verwerking.

Dockskin

Sneldrogende primer voor het verhogen van de lijmkracht op metselwerk, beton en vezelachtige ondergronden.

Majcoat

Drielaagse, scheurvrije en robuuste dakonderlaag. Bestand tegen slagregen en duurzaam dampdoorlatend.

Wigluv 60

Sterk klevende tape voor overlappingen en doorvoeren. Geschikt voor gebruik aan de buitenkant van een bouwwerk.

Wigluv 100 & 150

Sterk klevende tape voor aansluitingen, overgangen en doorvoeren. Geschikt voor gebruik aan de buitenkant van een bouwwerk.

Wigluv black

Sterk klevende tape voor aansluitingen, overgangen en doorvoeren in combinatie met donkere folies.