Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Duurzaamheid. Efficiëntie.

iLOQ S50: Toegangsbeheer met uw telefoon

Raadsma is partner van iLOQ. iLOQ S50 is ’s werelds eerste en enige cilinder met NFC-voeding die de energie voor het ontgrendelen haalt uit een smartphone. iLOQ S50 is een veilige en volledig digitale vergrendelingsoplossing voor de vitale infrastructuur die middelen bespaart en het beheer vereenvoudigt. Voorbeelden van segmenten waarvoor de oplossing is bedoeld, zijn energiebedrijven, telecom, netwerkservices, datacenters, waterbedrijven, vastgoeddiensten en vervoersdiensten.

Up-to-date toegangsrechten direct op de smartphone

NFC vormt het hart van de iLOQ S50 productfamilie. De benodigde stroom om toegangsrechten te verifiëren en het slot te openen, haalt iLOQ S50 uit het NFC-veld dat door een sleutel wordt gegenereerd. Die sleutel kan een smartphone met de iLOQ S50 app van Android of Apple zijn.

Eenvoudig dagelijks gebruik

Om een moderne samenleving soepel te laten lopen, is een functionerende, betrouwbare vitale infrastructuur onontbeerlijk. iLOQ biedt de benodigde beveiliging, samen met efficiënt draadloos delen van toegang waarmee operationele logistiek wordt vereenvoudigd. Bovendien verlaagt het de kosten die normaal gesproken met mechanische en elektronische batterijgevoede sloten gepaard gaan. Ook vereenvoudigt iLOQ het beheer van meerdere locaties en medewerkers.

Werken met grote aantallen

De vitale infrastructuur staat vaak voor de uitdaging meerdere locaties en talloze cilinders tegelijk te moeten beheren. Dit betekent gewoonlijk dat er constant enorme hoeveelheden sleutels rondgaan. Met iLOQ S50 is de smartphone de sleutel. De toegang tot alle cilinders in de faciliteiten kan gemakkelijk worden gedeeld en beheerd via één cloudgebaseerd, veilig softwareprogramma dat toegangsbeheer samenvoegt in één platform.

Beveiliging

Met de iLOQ S50-oplossing behoren de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met fysieke sleutels tot het verleden. Met functies als tijdelijke toegangsverlening, het direct verlenen en intrekken van toegangsrechten en realtime rapporten met audittrails kunt u met iLOQ S50 bijhouden wie waar toegang heeft. De beveiliging wordt ondersteund door middel van codering van client-servercommunicatie met TLS-bescherming van gevoelige gegevens.

Besparingen op de levenscyclus

Besparingen van kostbare tijd en hulpmiddelen voor vitale infrastructuur waren een belangrijke factor bij het ontwerp van iLOQ S50. Door de kosten die gepaard gaan met verloren sleutels, het vervangen van cilinders, het verwisselen van batterijen en geblokkeerde cilinders te verminderen, kunnen organisaties hun bedrijfsmiddelen concentreren op de ontwikkeling van de kernactiviteiten van het bedrijf. De gestroomlijnde logistiek en het uitbannen van onnodige reistijd in verband met locatiebeheer leveren aanzienlijke en merkbare besparingen op gedurende de levenscyclus van de oplossing.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Jan Witteveen op het onderstaande telefoonnummer of via j.witteveen@raadsma.nl

0519-292325