Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Bezorgen en afhalen

Leveringen in Noord-Nederland

In de drie noordelijke provincies, de kop van Overijssel tot en met Zwolle en in grote delen van Flevoland worden bestellingen geleverd door onze eigen chauffeurs. Voor deze gebieden (met uitzondering van de Waddeneilanden) geldt voor artikelen die voorradig zijn, op werkdagen voor 07.00 uur besteld is zelfde werkdag geleverd. In veel gebieden binnen ons aflevergebied is het zelfs mogelijk om voor 08.30 uur of 12.00 uur uw bestellingen voor dezelfde dag door te geven. Wilt u weten tot hoe laat op uw locatie besteld kan worden? Neem dan contact met ons op.

Rest van Nederland

Voor de rest van Nederland geldt dat bestellingen die voor 16.00u bij ons binnen zijn dezelfde werkdag worden verstuurd met een externe vervoerder. Hiervoor maken wij (afhankelijk van het product) gebruik van PostNL en Transmission.

Waddeneilanden

Voor vervoer naar de Friese waddeneilanden maken we gebruik van twee externe vervoerders waarmee we al vele jaren samenwerken. De besteltijden hangen af van naar welk eiland de goederen moeten worden vervoerd. Wilt u weten tot wanneer u nog kunt bestellen? Neem dan contact met ons op.

Afhalen in vestiging

Wanneer u ervoor kiest om een product af te halen in een vestiging ontvangt u bericht van ons wanneer deze voor u klaar ligt. Wanneer het artikel niet op voorraad is in de betreffende vestiging kan het een extra werkdag duren voordat het product voor u klaar ligt.