Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Vanaf 1 januari 2020: Gratis accu en zaklamp

Makita gratis accu en zaklamp actie

Om het nieuwe jaar weer productief te kunnen beginnen heeft Makita ook dit jaar weer een gratis accu actie. Daarnaast wordt er bij veel 230V machines een gratis zaklamp op accu weggegeven. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over het aanmelden van de machines bij Makita.

Gratis accu actie

Bij aanschaf van een van de deelnemende actiemachines ontvangt u na registratie een gratis accu van Makita. Bij de 18V machines ontvangt u de BL1850B (5.0‚Äč Ah) en bij de 12V machines de BL1021B (2.0 Ah).

Via onze webshop kunt alle 18V actiemodellen bestellen. De machines die we niet standaard op voorraad hebben worden binnen 5 werkdagen geleverd.

Gratis zaklamp actie

Bij aanschaf van een van de deelnemende actiemachines ontvangt u na registratie een gratis DEXDML801 accu zaklamp van Makita. Klik op de knop hieronder om alle deelnemende machines te bekijken die wij standaard in ons assortiment hebben.

Aanmelden van machine

Na ontvangst van onze factuur kunt u de machine registreren bij Makita. Let op: u kunt geen machines registreren met een afleverbon of pakbon. Heeft u de factuur nog niet (digitaal) ontvangen? Neem dan contact op met onze administratie op telefoonnummer 0519-292325 of mail naar administratie@raadsma.nl.

Via www.makita.nl/aanbieding kunt u de machine registreren. Hiervoor heeft u het volgende nodig:
- Onze factuur
- Foto van het serienummer

Het is belangrijk dat uw bedrijfsgegevens die u invult bij Makita overeenkomen met de gegevens die wij vermelden op onze factuur. Na vijf weken kunt u de accu ophalen op het door u geselecteerde afhaalpunt.

Beide acties zijn geldig op machines die aangekocht zijn tussen 1 januari 2020 en 30 april 2020. U heeft tot 31 mei 2020 om de machines aan te melden voor de gratis accu of zaklamp.

Hier vindt u een uitgebreide uitleg van alle stappen van het registratieproces.