Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

t/m 31 maart 2022: spaar voor Makita-cadeaus

Makita spaaractie

Als je een actieproduct hebt gekocht bij Raadsma kun je dat in de Mijn Makita app of op de Makita website registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen (vanaf 1 december ook voor gratis accu's). In deze nieuwe actievorm biedt Makita een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op.

Deelnemende machines

Via de knop hieronder kun je alle deelnemende machines bekijken die wij in ons assortiment hebben. Machines die wij niet standaard op voorraad hebben worden geleverd binnen 5 werkdagen. Op de detailpagina van ieder product staat vermeld hoeveel Cadeaupunten het product waard is.

Je kunt Cadeaupunten sparen t/m 31 maart 2022. De punten kunnen vervolgens t/m 30 april nog verzilverd worden.

Spaar voor accu's

Vanaf 1 december kun je in de Makita Cadeauwinkel ook kiezen voor accu's (indien beschikbaar bij Makita). De standaard 18V 5,0Ah kost 30 Cadeaupunten.