Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Oplichting uit naam van Raadsma

Onlangs is ons medegedeeld dat er personen actief zijn die de naam Raadsma misbruiken. Deze personen bieden aan uw boren en messen te slijpen uit naam van Raadsma. De boren en messen dienen ter plaatse bij de betreffende personen te worden meegegeven en de betaling van het bedrag dient achteraf contant gedaan te worden. Wij verzoeken u niet op zulke vragen en aanbiedingen in te gaan.

Via deze weg laten wij u weten dat wij aangifte hebben gedaan van identiteitsfraude tegen deze praktijken. Medewerkers van Raadsma zullen u nooit vragen of benaderen om uw boren en messen te slijpen. Dit gebeurt alleen op verzoek van de klant. Transacties vinden uitsluitend plaats via bankoverschrijving of kunnen contant en per pin in de vestigingen worden voldaan.

Hebben, of doen er bij u verdachte situaties voor dan verzoeken wij u per direct contact op te nemen met de politie. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze vestiging in Dokkum. Ook mag u altijd contact opnemen met uw vertrouwde Raadsma medewerker.

Uiteraard hopen wij dat deze praktijken zo snel mogelijk stoppen en zich niet weer voor zullen doen.

  • Gepubliceerd op: 29 november 2021