Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Geopend vanaf 3 mei

Raadsma opent vijfde vestiging in Emmeloord

IJzerhandel Raadsma  opent 3 mei 2021 een vijfde vestiging in Emmeloord. Naast de vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen is Raadsma trots deze vijfde locatie, in de provincie Flevoland, hieraan toe te voegen. Deze nieuwe locatie sluit goed aan bij het huidige werkgebied van Raadsma en kan op deze manier aan de groeiende vraag van klanten uit deze omgeving voldoen. In het bedrijfspand van ruim 1.000m² met royale showroom, is een ruime voorraad van de meer dan 22.000 verschillende artikelen van Raadsma aanwezig.

Familiebedrijf Raadsma

Het gerenommeerde familiebedrijf Raadsma startte in 1836 in Dokkum met de verkoop van ijzerwaren. In de loop van de tijd werd het product- en dienstenaanbod steeds meer uitgebreid. Inmiddels is Raadsma een moderne technische groothandel, gespecialiseerd in: bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk, gereedschap, machines en daarbij komende reparaties en onderhoud, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, land- & tuinbouwartikelen en toegangsbeheer. Hubert en Jack Raadsma – directeuren van het bedrijf en inmiddels de achtste generatie – volgen de bedrijfsontwikkelingen op de voet. Raadsma gaat van generatie op generatie waardoor een persoonlijk klantencontact wordt opgebouwd en dit vanuit de klant gewaardeerd wordt.

Locatie Emmeloord:  Koperweg 2 ( Bedrijventerrein A6)  is vanaf 3 mei 2021 van maandag t/m vrijdag van 7.00-17.00u geopend.

  • Gepubliceerd op: 15 maart 2021