Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

SCAG grasmaaiers verkrijgbaar bij Raadsma

Scag Power Equipment is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van commerciële maaimachines en aanverwante apparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1983 door de oorspronkelijke oprichter van Bob-Cat en is gevestigd in de Verenigde Staten.

Scag Power Equipment staat bekend om zijn hoogwaardige zero-turn maaimachines, die worden gebruikt voor professioneel landschapsonderhoud. Zero-turn maaimachines hebben een zeer kleine draaicirkel, waardoor ze wendbaarder en efficiënter zijn bij het maaien van grote oppervlakten. Ze worden veel gebruikt door professionele landschapsarchitecten, aannemers en grondeigenaren.

Het productassortiment van Scag omvat verschillende modellen maaimachines, waaronder zitmaaiers, loopmaaiers en stand-on maaimachines. 

Scag Power Equipment heeft een reputatie opgebouwd voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties in de professionele maaimachine-industrie. Het bedrijf streeft ernaar om hoogwaardige producten te leveren die ontworpen zijn om lang mee te gaan en te voldoen aan de behoeften van veeleisende gebruikers in de groenonderhoudssector.

SCAG zitmaaier Zero Turn Liberty Z 22PK 122 cm

Brandstof tank: 21 ltr benzine 
Achterwiel: 20x10x8
Voorwiel: 11x6x5 flat free
Gewicht: 330kg
Hydrostaat: Tuff Torq TZ450 
Pomp: Internal Pump 10 cc
Maai snelheid: 11.5 km/u
Maaidek breedte: 122CM
Type dek: Hero Cutter Deck
Gewicht maaier: 250 - 360kg
Motoren: 22pk kohler pro
Koppeling: Ogura GT2 108 ft lb   61”
Toerental motor: 3550 r.p.m. (1100 - 1200 rpm meer dan gebruikelijk) 22 pk

Artikelnummer: 3045590

Daarnaast heeft Raadsma nu ook Seco grasmaaiers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tuinwerkzaamheden, die moeiteloos elke uitdaging aankan? Of het nu gaat om het maaien van hoog gras of het beheersen van lastig terrein, wordt vertrouwd op de robuuste, duurzame en hoogwaardige zitmaaiers van SECO.

Met meer dan 30 jaar ervaring wordt er toegewijd gewerkt aan de ontwikkeling van zitmaaiers. Vandaag de dag is SECO uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant van zitmaaiers en gespecialiseerde mulchers voor hellingen, en wordt wereldwijd erkend.

SECO producten onderscheiden zich door hun uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu een gepassioneerde tuinier bent of een professionele landschapsarchitect, kunt u vertrouwen op onze zitmaaiers en mulchers voor optimale prestaties en een prachtig resultaat.

Er wordt gestreefd om tuinieren gemakkelijk en plezierig te maken. Daarom wordt er een uitgebreid assortiment aan accessoires en opties aangeboden, zodat uw machine volledig kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

  • Gepubliceerd op: 01 juni 2023