Vragen? Bel ons op 0519 - 29 23 25 |

Puck Keysafe: SKG** gekeurd sleutelkluisje

Puck Keysafe SKG** gekeurd sleutelkluisje

Met de Puck Keysafe zijn onveilige, inbraakgevoelige sleutelkluisjes nu voorgoed verleden tijd. Het is het eerste, sleutelkluisje met cijfercombinatie met SKG** keurmerk. voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Veilige toegang in de thuiszorg

De groep kwetsbare, veelal alleenwonende, ouderen groeit razendsnel. Wie thuiszorg of -verpleging krijgt, moet zelf zorgen dat de zorgmedewerker toegang heeft tot de woning. Een sleutelkluisje, met daarin de sleutel van de voordeur, is dan veelal de beste oplossing.

Cijfers draaien weg

De cijfercombinatie van de Puck Keysafe is eenvoudig en snel in te stellen, waarbij men zelf kiest uit een van de 10.000 cijfercombinaties. Het instellen van een andere code, bijvoorbeeld als er een nieuwe zorgmedewerker komt, is zeer eenvoudig. Omdat de cijfers na het openen van het kluisje automatisch terugdraaien naar de beginstand 0-0-0-0, blijft de kluis nooit ongewild open. Dit is een extra beveiliging waarin geen enkel ander slot met een cijfercombinatie voorziet. De Puck Keysafe valt bovendien automatisch in het slot zodra de kap wordt teruggeplaatst.